30/10 - Barcelona

Hola amigos!

Nu är allt färdigpackat och klart (tror jag), har en förmåga att alltid kunna glömma något :)

Ville bara säga att det ska bli så sjukt skönt att åka till Spanien medans ni andra trampar runt i frosten och regnet här hemma i Sverige! :)
Och om det skulle hända något med mig, så går mina tillgångar till min lillebror! :) Så, nu vet ni det oxå!

Sköt om er!

Adios..


/A

Onsdag 28/10

HejHej :)

Ligger här i soffan efter en helt okey onsdag. Jobbade mellan 07 och 15.00 typ. Kilade sen ner på stan och fixade lite Euro.. Eller kilade och kilade, tog bilen.. Från jobbet..
Tillbringade sedan mestadelen utav min tid hemma hos familjen idag, storebrorsan, hans flickvän och lilla Alexander kom upp hit till Mora idag! Riktigt skoj att träffa dom igen, och SHIT va stor alex har blivit, han kan nu gå, säga mamma, pappa och joddla :P Tror det var något mer han sa där snabbt men kunde inte riktigt höra vad han sa..
Säger även grattis till pappa som vann ganska mycket pengar på topptipset idag, mer flyt än vad den där mannen har, har jag nog aldrig varit med om! Tycker gott och väl att han kan skänka lite sedlar till mig :)

Lämnade in bilen igår så dom kunde byta däck på bilen, dom sa att det var dags för mig att köpa 2 nya sommardäck till våren sen. Fan va trött. Inga billiga däck heller :(
Känns inte som att det var så länge sen jag skrev ett inlägg om hur glad jag var när jag hade bytt till sommardäck . Att man verkligen kände hur sommaren närmade sig snabbt. Känns som att sommaren gick hur fort som helst.. Jag bara jobbade och jobbade, därför jag känner att det ska bli så jävla skönt att dra till Barcelona på fredag!
Det ska bli så sjukt kul, sticker kl 10 på fredag morgon härifrån Mora, kommer att bo mitt i hjärtat av Barca, på huvudgatan La Rambla! Fett nice :) Kikade nyss vad det skulle vara för väder där nere dom kommande dagarna, och det ser bra ut. Sol och som minst +20 :)

Hoppas för allt i världen att AIK fixar guldet hem till Stockholm igen under tiden som jag är borta. Dom spelade X idag hemma på Råsunda mot Örebro. Och nu återstår bara en match, en match där ett utav lagen kommer att få fira hela natten lång tillsammans med guldpokalen. Dom möter just laget som ligger 2a, IFK Göteborg. Det är alltså Göteborg vs Stockholm. Vilken match, årets match! Fan att jag missar den. Det skiljer just nu endast 1(!) poäng lagen emellan alltså inför sista matchen.

Ikväll spelade även Helsingborg match med en utav Sveriges genomtidernas största fotbolls profil på planen, Henrik "Henke" Larsson som gjorde sin sista fotbolls match i sin långa proffs karriär.
Efter matchen så visades det hyllningar till Henke på storbilds tvn, och vilka profiler som hyllande honom då! Zlatan, Sir Alex Ferguson, Lars Lagerbäck mfl.. Du har gett mig glädjen att jubla minst ett dussintals gånger!Länken ligger redan ute på youtube, så lägger upp den här så kan ni kika ni som har lite intresse och har råkat missa det hela.

http://www.youtube.com/watch?v=u9LpWAGNw44

Nu ere dags för sängen, får se om jag hinner skriva lite imorron. Om inte så får ni ha det så bra :)

/A

Fredagen den 23e & lördagen den 24e oktober

Tjoo hopp!

Tänkte skriva ett par rader nu när jag har lite tid över..

Börjar väl med att säga att jag var så SJUKT glad i onsdags när jag lämnade Ejendals Arena i Leksand! 3 friska poäng mot ett hjälplöst Leksands IF. Lovely!
Mora var etta i närkamperna, etta på puckarna, etta på returerna. Dom var fan överlägsna i allt! Den här matchen var den bästa jag sett Mora spela sen första året dom spelade i elitserien (lock out säsongen).
haha, gillade Jesper Ollas (Leksand IF) intervju efter matchen, man kunde verkligen se hur gärna han ville gråta, starkt gjort att hålla tillbaka tårarna sop påse!

Ikväll vann Mora återigen med 7-3 hemma mot Almtuna, ett Almtuna som jag egentligen tyckte var bättre än Mora. Men gör man inte mål på sina chanser, ja då vinner man helt enkelt inga matcher heller. Mora däremot hade inga problem med det.
Hela laget visar upp en styrka jag inte sett dom göra på väääldigt väldigt länge, kämpar vilja.
Spelar man för varandra så kommer utdelningen tillslut, och det är precis vad laget har gjort i dom 2 senaste matcherna! Hoppas bara att dom kan fortsätta spela så här och inte ställa ut skridskorna till nästa match bara för att man vunnit 2 matcherna i rad, det är vad min vän Daniel skulle ha sagt "Hybris".
Nog om hockey nu.

Tycker att det är helt underbart med helg, det har jag alltid tyckt och kommer alltid att tycka.
På söndag har vi hemmamatch mot KFUM Falun, 15.30 i Unihoc Arena. Det är med grabbarna som jag är tränare för, kom gärna och kika på KAISMORAs framtid! Tror att vi har en väldigt stor chans att vinna, många spelare i laget som verkligen vill visa vad dom egentligen kan tror jag efter förra matchen som vi förlorade med 12-11..

Nu ska jag krypa ner under mitt sköööna täcke och sova.
Hoppas ni alla får en riktigt trevlig helg!

/A

Onsdag 21/10

YES, dagen som många Mora och Leksands supportrar har väntat på är här. Det är nämligen dags för årets först DALA DERBY!
Klockan 19.00 smäller det i Ejendals Arena, Leksand.
Jag åker strax till Leksand tillsammans med mitt jobbs Inköpare (Thomas) och min chef (Pierre). Vi är dit bjudna på lite mat och sådär innan matchen, dock inge skoj att sitta på "VIP" läktaren ovanför Leksands klacken sen under matchen!! :S

Nej, nu måste jag slänga in mig själv i duschen. Kanske skriver ett par rader efter matchen eller så tar jag det imorgon! :)

Bjuder på ett kort iaf, och jag hoppas att det blir MORA som får jubla fler gånger idag än Leksand!




/A

P.S

För er som tippar, det brukar ALLTID bli målrika matcher lagen emellan, så spela minst på "Över 5 mål".

HejHej!

Tisdag 20/10

YoYo!

Har precis slängt i mig lite käk, eller för typ 30 min sen. Ska strax kila iväg på träning, hoppas det inte är så halt ute nu när man fortfarande har sommardäcken på! Det var fan riktigt halt imorse.. Men vad vore livet utan utmaningar?
Fråga den som vet för jag har inte en aning. Mina dagar ser precis likadana ut som dom gjort nu dom senaste månaderna. Jobb, Jobb, Jobb, Jobb & Jobb. Träning, Träning, Träning, Träning, Match, Match... Ska nog ta och göra något drastiskt snart för det här håller inte.

Om 10 dagar sticker jag iaf ner en vända till Barcelona, det ska bli sjukt kul! Imorgon ska jag kika lite hockey i Leksand med jobbet, äta gott och kika på Leksand - Mora.
Och på torsdag ska jag ÄNTLIGEN få träffa Carl igen, inte träffat honom sen i mitten av augusti typ! Känns som att det kommer oerhört passande när man går runt i samma tankar varje dag.

Kollar lite på 2½ man på 3an, och säger bara FY FAN va snygg Megan Fox är! Känner mig brutalt mörbultad i skallen efter man tittat på henne. Vet att jag inte är ensam om att ha dom tankarna..

Nej, nu är det dags att packa väskan..

/A

Måndag 12/10

HejHej!


Satt precis och funderade över varför jag skrev blogg? Jag kom fram till att det är faktiskt kul att kunna gå tillbaka i tiden och se vad jag gjorde för typ ½ år sedan, som t.ex när jag var i Norge. Kikade igenom mina inlägg därifrån häromdagen, haha shit va kul det var där nere! :)

Igår hade vi match med laget som jag är tränare för, vann med 13-10 och vi ligger på en delad första plats just nu! Kul att se Daniel spela igen, var väl inte igår direkt (A-Laget snart igen). Hoppas skadan läker! Kommer att bjuda på ett kort från i somras på honom så ni alla vet vem Daniel "legenden" Winberg är :)

Jag såg precis den femte filmen utan dessa Johan Falk filmerna.
Den första hette ju Noll Tollerans, sen fortsatte filmerna i ordningen Livakterna, Den tredje vågen, G.S.I, Vapen bröder (den jag såg nyss). och så finns det 2 till som jag ska se innan veckan är slut! Riktigt bra filmer måste jag säga, skönt att slippa dessa Beck och Wallander filmer! :)



 


Daniel (min rygg där bak) :)





Det här är också från i somras, kanske syns?:P hehe
Det är iaf jag och min käre sambo. Eller ja, kombo säger man väl nu när han stack ifrån mig för Uppsala istället!! ;)



Nu är det dags för sängen!

TjaoTjao

/A


Lördag 10/10, Gameday

Tjallå alla!

Förlåt (igen) för att jag inte skrivit på drygt en vecka nu..

Lördagen den 10e oktober är här, för oss som tycker om fotboll är det en otroligt viktig dag!
Det är nämligen VM kval, Danmark - Sverige. Match start kl 20.00 på Parken i Köpenhamn.
Jag är laddad till 1000, hoppas ni känner samma som jag! För ikväll blir det åka av, sjukt viktig match om vi ska kunna ta oss till VM 2010.
Jag tror, och för allt i världen att Sverige verkligen vinner, mitt tips är 1-2 med mål från ZLATAN och Kim Källström.
Jag har förresten som släkt som komemr upp till Mora idag från Danmark, hehe. Så det kommer nog bli lite tugg under matchen ikväll! :P

Nog om det nu.

Igår vare match i Junior Allsvenskan. IBF Borlänge stod som hemmalag, vi vann matchen med 8-3 efter en inte allt för sevärd match. Menmen, skönt med 3 poäng. Vi toppar nu serien med 4 vinster på 4 matcher, och Alexander Hallvars-Persson leder den totala poängligan med OTROLIGA 18 poäng.. Bra Alex!

Vill ha tillbaka min bil NU, den är på lackering efter att en jävla sopa körde in i mig för ett tag sedan, hur fan kan man backa in i en annans bil som står typ 5-6 meter bakom??????? Pajas, det fick han höra också!

Nej, nu ska jag kolla på G.I Joe, ska tydligen vara riktigt bra!

Take care

/A

Go sweden, GO ZLATAN!

Torsdag 1/10

Yo!

Slappar i soffan, kikar runt på nätet, lyssnar på Radio Seven och bara känner lugnet, NICE!
Hoppade över kvällens träning för kände att det blir lite för mycket. Måste få vila..

Igår fyllde jag år, och fast jag inte träffade familj, släkt eller närmsta vänner så var det en kalas bra dag!
Jobbade några timmar innan det var dags att sätta sig i Saaben och kila ner till Karlstad med lite folk för att se Färjestad - Detroit!
Och vilken jävla inramning, aldrig varit med om något som fått mig att få sån gås hud förut! HERREGUD vilken upplevelse det var att se alla dessa stjärnor i Detroit live, sinnessjukt!
Lidas - Kronwall - Franzen - Zäta & Holmström, där hade ni första femman för Detroit, sjukt skön stämning när dom presenterade den femman på isen!
Matchen vanns, som förväntat utav Detroit med 6-2.
Jag filmade lite, och tog massa kort så jag ska lägga upp dom vid ett tillfälle, promise!
Var väl hemma vid halv 2 typ, usch, det var -4 på vissa ställen mellan Karlstad och Mora! Snart vinter, hate it!

Nej, nu är det dags för en film tror jag!
Byyye!

Hoppas jag får in kvällens dubbel:

Sporting Lisbon - Hertha Berlin (står just nu 1-0 efter första halvlek)
Werder Bremen - Athletic Bilbao  (Slut, 3-1)

Odds 2.44 *300 kr

/A

RSS 2.0