What a night!

Halloj!

Tänkte att jag skulle skriva lite om lördagens utgång, vet inte om jag ska skratta eller gråta medans jag ska skriva detta inlägg? :P

Kvällen började med förfest hemma hos familjen splittrad (Daniel, Patrick/Josephine&Sanna). Där dom 2 sista nämda valde att befinna sig på hemlig ort under kvällens batalj.

Vi 3 killar började lite smått kvällen med en kall öl, innan Kristian från jobbet dök upp.
En timme senare kom resten av folket, kändes som att det var en hel busslast som kom indundrandes genom dörren, sugna på alkohol. Lite som i filmerna "Blade", men där dom där är sugna på blod istället!
Helt plötsligt förändrades korv partyt till en nattklubb, ölen rann helt plötsligt ner som vatten, även sprit fanns tillgängligt som i ett senare skede skulle ha en stor påverkan på hur jag mår idag.

Efter 3 timmars förkrök tog vi bussen till stan, och bussresan. Ja, jag har nog aldrig varit med om en värre resa! Vi var ca 14 personer som okkuperade den bakre delen av bussen, stämningen skulle beskrivas av många som "allsång på skansen". Mer vill jag inte berätta om den resan.

Väl på stan så var det några som inte ville gå på krogen, så tillslut blev vi iallafall 5 st som klampa in på nattklubben "Leopold". (Det var för övrigt första nattklubben jag och mina svenska vänner besökte här nere i Kristiansand för snart 3 månader sedan)
Och där, gott folk. Där spenderades det en hel del onödiga pengar, summan vill jag inte ange med tanke på att jag själv mår dåligt över att höra det.
Men min hals fick iallafall ta emot:
2st fatöl
3st "vodka/redbull på flaska"
6st fisherman`s friend shots

Detta är något jag INTE kommer att upprepa någon mer gång.

När klockan sedan hade blivit runt ca 01.00 så försvann våran kompadre Daniel spårlöst. Vi visste att han var DYNG, men tog för givet att han hade tagit sig hem på eget sätt.

Runt 02.30 så begav vi andra oss mot efterfesten, ryktet sa att festen vi skulle på låg ca 5 min ifrån stan.
Vilket så klart inte stämde när det gäller hur norrmän räknar på saker och ting här i världen.
Efter en stunds taxiåkande var vi framme, mer öl, mer sprit. Samt MASSOR utav pizza (sjukt gott) fans tillgängligt.
Denna efterfest pågick till ca 07.45 imorse. Jag tyckte att det kanske var dags att börja tänka på refrängen, så jag och Kristian beställde en taxi. (eller det var kristian som fick beställa, och ni kan nog själva räkna ut varför..)
När vi klev utanför lägenhets huset så hade varken Kristian eller jag en aning om vart i kristiansands kommun vi befann oss. 20 minuter senare var vi inne i stan, och 5 min efter detta så var jag hemma.
08.17 la jag mig i sängen, somnade på mindre än ½ sekund (personligt rekord tror jag).

Sov till ca 12.00, gick över till Danne och dom. Daniel låg i sängen och såg väl sådär pigg ut. Man skulle kunna tro att han också varit på efterfest. Det visade sig stämma till hälften ungefär, han hade runt kl 01.00 inatt gått ifrån Leopold, och sen tagit helt fel buss som tog honom till en ort som heter "Hånes" som ligger ca 30 min åt helt fel håll där vi bor.
Jackan hade han inte hämtat ut ur garderoben, utan endast i ett par jeans&skorta somnat på bussen.
Som tur var fick han hjälp vid slutstationen att sätta sig i en taxi och ta sig hem.

Slutet gott, allting gott. Både min och Daniels kväll blev inte så billig.

Ja, så såg min lördags kväll ut. Sista avtrycket jag lämnade i festväg här nere i Kristiansand för ett tag.

Ska ta och fixa lite käk nu. Bara 5 dagar kvar nu, tiden går ruskigt fort nu alltså!

Ha de!

/Andreas

Sista helgen i Norge!

Hej och go kväll!

Ja, sista fredags kvällen för mig i i Kristiansand då. Känns lite konstigt faktiskt, om en vecka har jag varit här i prick 3 månader.
Men det ska bli oerhört roligt att komma hem och träffa allt folk igen! :)
Imorgon jobbar jag sista lördagen (äntligen). Sen är den "härliga!?" avskedsfesten på kvällen..

Är jätte trött så orkar inte skriva så mycket mer.
Passar på att skicka iväg ett "lycka till" till min storebror och hans familj som håller på och flyttar i helgen, hoppas allt går bra!

Sov gott!

/Andreas

Varför är alltid rubriken svårast att komma på?

God eftermiddag kära läsare!

Idag har det varit löning på många håll och kanter, så väl som i Norge som i Sverige. Tråkigt bara att man har så mycket utgifter, så man aldrig har chansen att kunna lägga undan en del pengar.
Har varit hemma ifrån jobbet idag igen. Bara tagit det lilla lugna, ser fram emot lördag jätte mycket! Tror det kommer bli en rolig "Hej då" fest.. Om det blir fint väder har vi bestämt att det ska grillas, hoppashoppashoppas..

Låg i sängen tidigare och funderade över lite saker. Typ, såna saker som man egentligen inte brukar tänka på, inte jag iaf.
Ställde en fråga till mig själv, som egentligen många borde ställa till sig själv i min ålder.
Vad ska jag göra i framtiden? Vad vill jag verkligen hålla på med?
Jag tycker det är en sjukt svår fråga, och den ska man besvara när man går i nionde klass, då man skall göra sitt val om vad man vill gå för gymnasieutbildning. Det behöver ju så klart inte vara något man egenligen vill arbeta med framöver, men något åt det hållet iallafall.
Jag gick Hotel&Resturang med inriktning Innebandy gymnasium.
Kock, ja. Det ville jag nog enbart bli för att pappa är det, och att min store bror gick "HR" på gymnasiet.
Men nej, fy fan rent ut sagt för att stå i ett varmt kök dag ut och dag in.
Det var nog innebandy gymnasiet som fick mig att gå samtliga 3 år på gymnasiet. Sjukt skoj!

Nu vet jag egentligen inte varför jag skrev allt detta, för det var inte ens det jag tänkte skriva från början.
Jag tänkte på varför just JAG har haft så många jobb, på olika ställen. Till skillnad från många utav mina vänner som är arbetslösa!?
Sen jag tog studenten har jag i princip haft jobb jämt.
Jag har jobbat på Ica i Mora, flyttat till Sthlm och jobbat på Posten, flyttat hem till Mora igen och arbetat på MAFIs båda avdelningar. Jobbat för Viasat i hela dalarna och nu är jag i Norge och jobbar.
Tycker jag hunnit med att göra väldigt mycket olika saker, nämnvärt är även att jag pluggat 2 terminer också.

Är anledning till att jag jobbat så mycket att jag är rastlös, eller för att jag vill utvecklas? Vill inte alla utvecklas? Man har ju större chans till att få jobb om man arbetat mycket tidigare.. Eller har jag fel?
Jag tror att många väljer att inte ta vilket jobb som helst, utan det måste vara ett jobb som verkligen passar en, och som inte är så ansträngande.. Men ett sånt jobb vill väl alla ha? Och om alla vill ha samma jobb så skulle ju världen stanna!
Man får bita i det sura äpplet ibland, ta ett jobb som man kanske inte klassar som sitt "dröm yrke", slita på ett tag och samla in lite erfarenhet, erfarenhet som inte kommer till sig själv utan hårt jobb!

Jag ska iaf söka in till Polishögskolan till hösten, hoppas verkligen att jag kommer in, och jag hoppas att ni som läser min blogg, har ett mål i livet, både gammal som ung!

Nu måste jag ta och laga till lite käk här, fiskpinnar och potatis? Eller pasta och korv? Hmm, tufft beslut men juryn har röstat och rösten fall på pastan å korven! ;)

Ha det!

/Andreas

Marley & Me

Aloha gott folk!

Söndag kväll, precis sett Beck filmen på 4an, och "laddar" nu upp inför en ny vecka på jobbet.
En vecka som jag inte direkt ser fram emot, orkar inte jobba. Jobbar fan 6 dagar i veckan, känner att jag vill vara ledig lite nu...

Såg filmen "Marley & Me" tidigare idag. En riktigt, riktigt bra film!
Owen Wilson och Jennifer Aniston spelar huvudrollerna i denna drama/komedi film.
Blev ganska tagen utav filmen, den innehöll så mycket verklighet tyckte jag, det var som om att man var med i filmen själv. Wilson gör det oerhört bra, och jag vill mena att detta kan mkt väl vara en utav dom filmerna jag vill placera på min topp 10 lista över bästa filmer jag sett.

Nej, nu ropar sängen på mig. Ska bli riktigt skönt att sova!

Hörs till veckan!


Signerat Persson

Lördag kväll i Kristiansand, Norge..

Hallå där!

Ja, då var det lördag kväll igen då. Andra lördagen på rad som jag inte går ut, riktigt skönt får jag faktiskt säga!
Det har varit lite för mkt utgångar den senaste tiden, så tänkte att jag gott och väl kunde hålla mig denna helg. Då det vankas en stor "hej då" fest kommande helg, och helgen därpå står det ju som sagt FEST på schemat i Mora också! :)

Igår (fredag) så rann säsongens första uteserverings öl ner i min strupe. Vilken känsla! Ofattbart att det är så fint väder här nere, till skillnad mot vad det är uppe i kalla Mora för tillfälligt (nog för att dom har haft hyfsat väder under veckan), men snön ligger fortfarande kvar uppe i Dalarna till skillnad från här!
Så det var riktigt trevligt å sitta inne i stan med Daniel & Patrick (a.k.a bill&bull).

Idag så har jag jobbat en stund, 10-13, sen begav jag mig till frisören för att bli av med lite hår på huvudet. Och det blev bra den här gången med :)
Vi (åter igen jag, bill&bull), tog en öl idag igen. Och nu skojar jag inte, det var sjukt varmt idag! :P

Usch, känns som om att jag nämner något om vädret varje gång jag skriver här. Måste sluta med det.. :)

Vi bestämde oss iaf för att ta en omgång bowling idag igen, och den här gången mina damer och herrar, så jag gick in med seger i blicken, inget skulle få komma emellan mig och segern!
Och hur tror ni det slutade då?
Snurresprätt ifrån Göteborg bärgade hem en stark andra placering idag, med 9 poäng mindre än dagens segrare, Andreas Persson.
Skönt att visa pojkarna vem som är den riktiga mästaren i gänget, och att man INTE ska väcka den björnen som sov senast!
Daniel, bättre lycka till nästa gång, ingen kommer ihåg vem/vilka som kom på en andra plats. Medans personen/personerna som kom etta skrivs in i historie böckerna!
"It`s a long way to the top, if you wanna rock`n roll"!

Har även hunnit med att se årets upplaga av Expedition Robinson ikväll. Trodde det skulle vara mer go i år, men det var rent ut sagt ett sömnpiller! Så ni som missade programmet, missade inget!
Jag tror att det behövs någon som kan liva upp stämningen i ett sånt här program, och inte sätta ihop 18st kontorsråttor som tävlar om vem som har den snyggaste kontors stolen.
Utan det behövs en kille som, tja, mig? Vad tror ni gott folk? Skulle jag passa in att vara med i ett program som Expedition Robinson?

Pappa ringde mig igår kväll, snackade lite om allt möjligt. Mest innebandy.
Han är sugen på att kanske flytta till Danmark för en säsong som tränare där, och skulle vilja ha med sig mig.
Men jag vet inte riktigt..
Han hade även beställt biljetter till fotbolls matchen Djurgårdens IF - AIK på råsunda den 18 Maj, till mig, sig själv och båda mina bröder.
På tal om bröder, så fyller store brorsans grabb 1 år idag! :) Lilla Alexander! Tråkigt att inte kunna vara med och fira hans första födelsedag.. Men jag skickar ett stort grattis här ifrån Gudfadern Andreas till Alex! (Hoppas även, eller tar för givet att ni skriver ett grattis i mina kommentarer till honom).

Börjar bli lite trött nu, så man ska väl kanske gå och lägga sig i tid för en gångs skull..!?

Godnatt
/Andreas

Gott folk, 15 dagar kvar!

HejHej!

Ja, idag är det 15 dagar kvar innan jag packar ihop allt och beger mig hem mot Mora igen. Ska bli fruktansvärt skoj!
Fredagen den 3e är alltså datumet jag kommer hem igen, kommer att jobba till ca kl 14, sen tar jag bilen och har väl räknat ut att jag kommer vara framme runt 23-24.00 i Mora!
På lördags kvällen väntar en FET fest i en noga utvald bystuga som skall stå för festen i Mora. Alla kommer att vara där, och det känns lite som att det kommer bli en repris av filmen "Alla var där". :)

Idag efter jobbet tog jag, Patrick & Daniel bilen mot flygplatsen (Kjevik). Ett par km innan, precis vid havet ligger en helt underbart stor och vacker strand. Vi tog oss en liten promenad, snacka skit och hade skönt i solen! Är oerhört fint väder här nere nu för tiden.. (Bild finns längre ner)

Projektet vi jobbar på just nu är att få in pengar till barnen i Kongo. Möter ibland kunder i telefonen som är helt kalla verkligen, dom känner ingen som helt sympati för barn som lever i helt sinnessjuka förhållanden. Enligt statistik som vi har har, så är det nu nästan ett barn som dör var 3e sekund. Tycker det är fruktansvärt att det ska behöva vara så!
Har på 2 dagar fått in ca 13 000 NOK till detta projekt, har i och med det hjälpt barn i kongo så dom får leva ett längre liv, känns sjukt bra! Man blir som en annan person när man får jobba med detta!

Daniel började prata om en sak idag på lunchen, som vi senare började prata mer om..
Folk som bor i t.ex Rinkeby (Stockholms förort), eller Rosengård (förort i Malmö). Folket där umgås ju ofta med varandra, äter sin kulturs mat, ser på kanaler från sitt hem land... Förstår ni hur jag menar?
Vi ser dom verkligen som "ett annat folk", invandrare helt enkelt. Och väldigt många människor har förutfattade meningar om såna människor.
Och i den anledning till att vi började prata om detta, är ju för att vi faktiskt är invandrare (Vi svenskar som är här i Kristiansand iaf). Vi lever ju faktiskt precis som invandrare gör i Sverige. Vi umgås nästan bara med varandra, vi tittar på svensk tv, vi lagar nästan bara svensk mat...
Inget som jag egentligen har tänkt på så mycket tidigare, men det är ju exakt detsamma! Men människor här bryr sig ju faktiskt inte så mkt om att vi är från ett annat land. Jag har inte mött en enda som har sagt "Öh jävla svenne, dra hem till ditt eget jävla land. Kommer hit å tar våra jobb och förstår bara".
Okey, visserligen så är ju t.ex människor ifrån Turkiet kända för sitt heta temperament, och inte vi svenskar. Men det e fanimig precis samma sak. Så fort man befinner sig i ett annat land, är man invandrar där! Alla borde visa varje människa respekt för den man är, man kan inte döma en människa efter sitt utseende. Känner att jag utvecklas som person, när det gäller såna här saker under det senaste året. Vilket jag ser som något väldigt positivt med tanke på att jag vill bli Polis.

Nog om detta, var bara en liten tanke som kom upp!

Just ja, köpte min första pizza här i Kristiansand idag. 117 NOK fick jag slanta upp! (ca 155 svenska kr). Tycker det är helt sjukt jag, vilket jävla pris.. Ursäkta språket, men det var verkligen så jag tänkte! :)

Här kommer ett par bilder ifrån soliga Norge!




Utanför mitt jobb.



Nedanför huset där jag bor.



Solnedgång vid den stora bron som tar en över till stan.



Vid stranden.


Ja gott folk, det var allt för idag! Vi hörs till helgen. Take care..
/Andreas

Vissla med mig ba..!

Go kväll!

Har Mange Schimdts låt "Giftig" på här i datorn, skön text! Ingen låt man kommer tröttna på direkt fast den börjar få några månader på nacken nu! :)

En liten uppdatering från helgen:
Lördags kvällen bjöd som sagt på bowling med grabbarna grus ifrån huset bredvid. Jag trodde att det bara var att ställa ut skorna på banan, men så var inte fallet då det visade sig att paddan hade en ruggig vänster. Dock så höll han inte mottet genom samtliga 3 serier.
Daniel då? Jo, lill pöjken från Göteborg dansade runt som en spansk sjö gurka framför näsan på mig i hopp om att försöka psyka mig. Han fuskade till sig lite poäng då och då medans jag tittade bort, och ENLIGT mig vann det hela på fusk! Typiskt GBGare att fuska, precis som Frölunda gör!

Men visst, vill han vinna på fusk och se sig själv som den "bästa" utav oss 3, varsågod!

Han vann endast med 7 poäng över mig efter att jag haft en lite allt för lång knackig start!

Retur möte väntar i minigolf i slutet av månaden, och då vill jag mena att där, kan han INTE vinna över mig efter träningslägret jag hade med Winberg, Peppe, Plocken och Carl på Mora Camping i somras!

Igår (söndag) så blev det lite promenader i vår värmen och städning. TV4 sporten, Parlamentet, Beck och Fotbollskanalen fick avsluta min helg!

Jo, just det! Får inte glömma att jag hann se dokumentären "Cocaine Cowboys" i helgen också.
Här komemr ett litet utdrag ifrån sidan www.filmtipset.se


"Om Cocaine Cowboys:

Kokainhandeln på 70- och 80-talet hade en mycket stor påverkan på den tidens Miami. Smugglarna och knarkhandlarna förvandlade det sömniga pensionärssamhället till en glamourös partystad. Colombias kokainkarteller gjorde stadens till ett centrum för en illegal affärsverksamhet som omsatte 20 miljarder dollar årligen. I början av 80-talet hade antalet mord tredubblats och Miami blev USA:s "mordhuvudstad". Tidskriften Time kallade staden "Det förlorade paradiset". I dokumentären Cocaine Cowboys skildrar filmaren Billy Corben den kulturella explosion som fortfarande lever som Hollywoodmyten. Det här är den verklighet som inspirerade till Scarface och Miami Vice.verkligheten."

Borde stå i köket och laga mat, men orkar seriöst verkligen inte det! Så ikväll väntar en tallrik fil till middag!

Påminner er även att om 18 dagar bor jag i Mora igen, ska bli så skoj å flytta "hem" igen! :)

HejHej


Radio Seven!

Hej!

Ja, radio seven is the shit! Riktigt bra musik där för tillfälligt..

Idag har vi haft en liten rolig lek på jobbet efter lunch. Det gick ut på att det fanns en liten "boll" som man skulle ha när en viss klocka ringde inom dom närmsta timmarna. Bollen fick man om man hade fått sälj, och så fort något hade sålt så fick den personen bollen. Och när klockan ringde så skulle den personen få en liten överraskning!
Blev ett jä*la kastande inne på vårat kontor då alla ville ha överraskningen, så alla sålde hela tiden och hoppades på att klockan skulle ringa medans man höll i den lilla bollen.
Och vem vann då? Ja, vem tror ni? Jag skulle aldrig vika ner mig i en sån här tävling så jag tog hem skiten!
Priset då? Jo, en stor påse med påsk choklad, 400g.. :) Jag som tänkt att jag ska sluta med godis på vardagarna! :P hehe, får se om jag skjuter upp det ett litet tag! ;)

Såg straff dramat igår i mötet mellan Roma - Arsenal i Champions Leuge, efter många fina straffar så drog Arsenal så klart det längsta strået och gick vidare! Riktigt härligt! Kom på nu medans jag skriver om Arsenal, att jag har en liten text sparad på datorn från i somras. Det är en text som Arsenals tränare Arse Wenger har skrivit ut, som hänger nu i omklädningsrummet på "The Emirates Stadium" i London.

Ska ta och lägga upp den texten senare iväll, har inte riktigt tid nu, ska strax in till stan på middag med mina svenska kollegor, samt mina norska chefer+min svenska chef!
Blir en bit mat och ett par öl, ska bli väldigt trevligt!

Men kika in senare ikväll eller imorgon så får ni läsa vad Arsenals tränare har att komma med!

Hej svejs!

Morsomt :)

Imorgon kommer min/våran svenska chef på besök ifrån Oslo. Ska bli riktigt morsomt (trevligt).
Förmodligen så blir det mat, bowling och någon kall öl! :)

Är jätte trött idag, så lutar åt sängdags alldeles strax!

24 dagar kvar nu bara, längtar!

Take care.................

Lovely day! :)

Hej igen!

Börjar bli riktigt flitig på det här med att uppdatera bloggen varje dag känner jag, hoppas ni inte har något emot det!
Statistiken visar att fler och fler människor läser min blogg varje dag vilket jag tycker är riktigt roligt!

Idag var en ännu bättre dag på jobbet än igår, idag utklassade jag SAMTLIGA säljare på NTKs 4st avdelningar! Jag sålde mest! Helt underbart, ni som lider av för lite adrenalin kickar borde testa på att vara bäst någon dag! Fick en sån sjuk kick idag när vi slutade att jag blev helt till mig, hade till och med kunnat springa naken genom stan! ;)
Men tack gode gud att jag inte gick så långt, bötern på att springa ett "naked mile" lopp genom stan är nog lika dyrt som att betala skadestånd efter att man kastat tårtor på Miss Fredrik Reinfeldt!

Nu orkar jag inte skriva mer, dags för matlagning! Har inte en aning om vad kylen vill bli av med idag, så det blir nog en överraskning för mig med!

Stay blackbird!

26 dagar kvar!

Tjenixen!

Ligger här i soffan efter att jag ätit mat (kändes som att det skulle vara min sista måltid i mitt liv). Sjukt mätt är jag! :P
Måndagen har bjudit på väldigt mkt bra!

Morgonen började med att jag såg ut som Kalle anka (när han är nyvaken i husvagnen, ni vet i det avsnittet som sänds på julafton varje år!?), så det fick bli en lång dusch för att jag skulle få upp ögonen!
Väl på jobbet så blev vi uppdelade i dom grupperna vi skulle arbeta i, jag blev satt på "ny sälj" vilket inte är en hit enligt mig! Men efter ett tag blev jag överflyttade till "portfölj", och där mitt kära folk blev det åka av! Dundrade in sälj efter sälj. Efter ett par timmars jobb kom utdelningen också! Jag var avdelnings bästa säljare! Satan va skönt det är att uppnå den känslan.. Så resten av dagen på jobbet gick fort.

Eftersom jag var så glad, och det var skönt väder ute så bestämde jag mig på bussen hem att jag skulle ut och springa.
Så direkt när jag kom hem, slängde jag på mig lite träningskläder och lite musik i öronen och begav mig ut för att ta mig an dom norska backarna! Kändes riktigt skönt efteråt!

Och nu efter en bra dag på jobbet, träning, handling och matlagning så ligger jag här och tar igen mig!

Har även, håll i er nu! Bestämt mig för att flytta hem till kära Mora igen.. 4e april så anländer jag, hoppas så många som möjligt av mina vänner förbereder sig för en fest! För att lördagen den 4e april blir det till att hålla i hatten, då blir det shortan rakt ut! :) Kommer bli kalas skoj, längtar som f-n! Så 26 dagar kvar! :)

Har gjort en liten lista på varför jag flyttar hem, mest för att jag inte har så mycket mer att skriva nu.. :P Såå:

*Saknar Janina!
*Saknar mamma/pappas mat!
*Saknar att le åt min lillebrorsa när han säger att han e starkare än mig!
*Saknar ALLA min nära vänner!
*Saknar att gå på stan i brist på annat å göra!
*Saknar svensk mat/godis/vatten!
*Saknar, tro mig eller ej WASA STUGAN!
*Saknar film kvällarna med Peter/Carl/Plock/Sonny!
*Saknar donken riderna på kvällarna!

Kanske inte låter som världens roligaste grejer, men för mig betyder allt detta väldigt mycket när man befinner sig i ett helt annat land, långt från sina nära och kära!

Nu blir det Transporter 2, ettan var grym om du inte sett den än! ;)

Hörs!

Soft söndag..

Hola!

En liten snabb lördags uppdatering ifrån Norge.
Jag, Daniel och Paddan svampa i oss en öl här hemma först, sen tog vi bussen in till stan. Vilket var vårat mål iaf, men vi kom inte hela vägen fram utan vi stötte på lte folk på bussen som vi aldrig sett förut som bjöd med oss på "förspel"=förfest.. Vi var väl där kanske 1½ timme, sen la vi benen på ryggen och fortsätta in mot stan!
Väl inne i stan så gick vi på en pub som heter "Victoria". Kan väl inte påstå att det var våran åldersklass på människorna som var där, medelåldern var väl ca 45år, så vi drog i oss ölen för att sedan ta oss hem igen! En kort, trevlig lördags utflykt blev det helt enkelt :)

Idag så har vi (från lördags utflykten) tagit oss en liten promenad, som alltid slutar med att vi går förbi livsmedels butiken "Joker" på söndagarna och tar oss en glass! :) Sen jag flyttade ner hit till kusten så har det alltid varit fint väder på söndagar, sjukt härligt eftersom man alltid är ledig på söndagar! :)

Efter promenaden så tyckte jag att min bil behövde få en make up. Så jag har tvättat den in/ut vändigt. Så nu blänker den så fint :)

Har lite låtar som jag tycker att ni borde ta och lyssna på:

*Akon - Right Now
*Kanye West - Love Lockdown
*Kanye West - Heartless
*Lil Wayne - Lollipop
*Flo Rida - Right Round
*T.I - Whatever You Like
*M.I.A. - Paper Planes (Feat. Lil wayne, 50 Cent)

Sådär! Nu har ni något att lyssna på denna underbara söndag! :)

Hoppas ni får en fin vecka på skola/jobb/fritid!

Over and out

Norway calling..

Tjeeenare gott folk! Lördag eftermiddag och jag är precis hemkommen från först jobb, sen shopping rundan på "Sörlands Centret". Ett sjukt stort shopping center för människor som tycker om kläder/skor & accessoarer!
Jobbet gick väl OK, slappt å jobba lördagar då det inte är lika seriöst som under vecko dagarna. Lite segt att vara tillbaka på jobbet dock efetr att jag legat hemma 3 dagar i halsont/feber.. Men nu är jag tillbaka!

Fredags kvällen bjöd på grabb häng med en action rulle, chips och cola. Skoj å feta sig ibland som Daniel säger :P hehe

Ikväll så blir det förmodligen lite bar häng på något ställe inne i stan med Danne å Paddan (Patrick). En öl eller 2 ska man väl kunna safta i sig utan problem!?

Nu ska jag kolla vidare på en film som jag inte sett klart än!

Hoppas ni har en kalas helg med mkt skratt och glädje!

Catch you on the flip side
!




I`m still here!

Hallå där!

En vecka sedan jag skrev här, ville bara att ni skulle veta att jag faktiskt lever efter helgens kravaller, eller, iallafall någorlunda! :)

I torsdags när jag, eller vi (Andreas, Daniel, Patrick & Jossan) lämnade Kristiansand för att ta oss an dom kringel krokiga vägarna upp mot Oslo, var det verkligen vår här nere vid kusten. Strålande sol och ca 14 plusgrader utomhus. Riktigt härligt väder att köra i. Lämnade av alla i Oslo, för att sedan fortsätta upp mot dom mörka skogarna i Dalarna.
Resan tog ca 9 timmar, men det var det värt!
Har haft en såndär helg som man brukar kunna minnas tillbaka och tänka på, långt framöver! Tack alla människor jag träffade i helgen.
Helgen innehöll massor av skratt, kärlek, sport och alkohol. Sömnen blev det väl sådär med skulle man kunna säga.. :P

Tog ett STORT andetag innan jag satte mig i bilen på måndags morgonen, det snöade för fullt och jag visste att den här resan skulle bli lång, riktigt, riktigt lång! And guess what? Jag kör aldrig mer i hela mitt liv på vägen mellan Torsby och Kongsvinger igen! 9 mil oplogad väg, resan till Kr-sand tog 10 timmar!

Tisdagen på jobbet blev en enda lång jobbig dag, både jag och Daniel började få ont i halsen (Jossan och Emma redan hemma pga sjukdom).
Så imorse när jag gick till bussen, så var inte Daniel där heller, kändes sådär att vara ensam Svensk på jobbet idag, men det skulle inte dröja länge innan jag börjades svetta och fick mer ont i halsen.
Usch, inte sjuk igen tänkte jag, hade nog med sjukdomar i december månad! Men jag kände att jag verkligen inte orkade mer så jag stack hem, så idag har jag bara legat på soffan. Helt utslagen.. Känns som att jag har åkt Vasaloppet(!?).

Blir nog hemma imorgon igen, fast jag hatar att vara hemma.. Menmen, vad ska man göra? Är så beroende av min oerhört "snygga" röst (enligt många...).

Idag tog även säsongen slut för Mora IK, tror även att det kan vara slutet på deras "storhets tid". Vi är bara ett mitten lag i allsvenskan, that`s it! Riktigt tråkigt att dom inte kom längre än så här. Men ibland så spelar det ingen roll hur bra laget än ser ut att vara på pappret, det är på isen man vinner matcherna! Oftast är det laget med flest spalare med störst hjärta för sporten som går längst, inte spelarna med den största plånboken eller den fetastaste bilen!
Nog om det, i september börjar en ny säsong. Och vem vet? Kanske kan Mora ställa ett ännu slag kraftigare lag på isen, med hjärta för sporten, och inte spelare med hjärta för pengarna!?

Har väldigt många kompisar som skriver blogg nu förtiden, riktigt skoj tycker jag! Man blir som en enda stor familj vi som bloggar, kul tycker jag! Undrar om det finns något speciellt "blogg språk"? Typ, Bloggisch? :P Vet inte varför jag skriver det här nu, har brist på saker att skriva. Det är då såna här tankar kommer upp i mitt huvud, och ni som känner mig riktigt bra vet att jag egentligen skiter fullständigt i om det finns ett eget språk för bloggare! Så nu dumpar jag det här samtalsämnet, och pratar om något roligare istället! :)

Nu lockar sängen mer än någonsin, tycker att ni ger mig alldeles för lite kommentarer här i bloggen! Bomben vet vart skåpet ska stå, så ta rygg på den mannen så blir det här kalas bra!

Snakkes!

(Hittade en bild på mig och lillebrorsan från sommaren 2007, när vi var i Spanien. Vet inte vart han fått att han är starkare än mig ifrån.. hihi)



RSS 2.0