Back to reality..

Söndag eftermiddag, ligger i lägenhetens enda fotölj och känner lugnet. Nygårds ligger i soffan bredvid och känner nog lugnet mer än mig..

Usch va jag verkligen inte vill jobba imorgon, skulle kunna sova en vecka eller två känner jag just nu. I fredags så hjälpte jag laget uppe i grönklitt med att köra en utav minibussarna, kom hem vid halv 4 lördag morgon, helt SLUT och död i ögonen.
Sov till 11, åkte och hjälpte mamma med att flytta dom sista sakerna bort till huset. Kilade sedan bort till U.A för att se herrarnas tränings match mot Axberg, men såg bara en period. Åkte sedan hem till Daniel "Tyson" Winberg för att kika United - Arsenal. Kommenterar inget om den matchen.. Sedan handlade kvällen i stort sett om fest.

Idag har jag kollat på innebandy igen, och nu ligger jag här. Är rastlös men hittar inga krafter till att göra något..

Ikväll blir det film mys med Peter, sista söndagen tillsammans, han flyttar i veckan :(

Take care!

//A

Stolt kusin!

Gokväll!

Ligger här i soffan och är lagomt seg, blir strax till att sova! Håller på och läser min kusins blogg som är "over there" och lirar hockey, hanverkar trivas både på och utanför planen!
Läste precis en intervju med honom som han gav efter sin första träningsmatch, gå gärna in och kika på den!
http://www.albertalocalnews.com/reddeeradvocate/sports/Big_forward_impresses_54544827.html

Idag har jag jobbat, precis som vilkan vardag som helst. Börjar komma in lite mer jobb nu så det är skönt att ha något att göra. Efter jobbet så kilade jag hem och fixade lite käk och tog det lugnt en stund innan det var dags att bege sig bort till Unihoc Arena (innebandy hallen i Mora för er nya läsare utifrån). Dom flesta spelarna såg väldigt tunga ut i benen efter en jobbig helg. Vi vann förresten igår med 5-2 i årets första träningsmatch, riktigt skönt! Efter första perioden fick spelarna höra ett par väl valda i omklädningsrummet utav mig, det var alldeles för mycket individuella misstag, men i andra perioden visade spelarna upp att vi verkligen kan lira innebandy riktigt bra och fort, kul att se att dom tar till sig det som sägs mellan 4 vägger i omklädningsrummet och sätter laget före jaget. Sista perioden såg ut som andra perioden, bra fart under fötterna och bra bolltempo.

Nu är det dags för sängen, snart helg. Tänk positivt..
God night

//A

Seg kväll..

Lördag kväll och det är min andra nyktra lördag i rad, riktigt stolt! Slut på allt festande nu, skönt att innebandyn drar igång!
Nygårds har bjudit hem lite folk hit till lyan ikväll, för tillfälligt spelar dom lite Tiger Woods 09 på wii. Hmm, den perfekta för festen!? Nja.. Iallafall så ska dom strax gå vidare till någon krog, funderar på sängen eller damma på en film?

Imorgon är det dags för årets första träningsmatch, och vi gör det på Unihoc Arena kl 16.00 mot ett div 3 lag ifrån Värmland (Ulfsbyn). Tror vi kommer att pissa på dom ;) Men det återstår att se!

Tro på dig själv, make the dreams to reality!

//A

Fredag betyder sista jobb dagen på veckan!

Och så var fallet även idag, slutade t.o.m 2 timmar tidigare, riktigt skönt!
Dom sista minutrarna tillbringade jag på FMM-Arena tillsammans med Thomas från jobbet, vi fixade säsongskort (2st) åt jobbet.. hehe, skönt med tanke på att det bara är jag och Thomas som är intresserade utav hockey! :)
På tal om hockey, en utav mina kusiner (John Persson) flyttade i lördags till Kanada för att spela minst en säsong i "Red Deer Rebels, lägger in en länk längst ner på sidan). Riktigt skoj!

I Helgen är det kick-off som gäller för min del tillsammans med innebandy laget jag är tränare för + div 1 & HJ laget.. Så ikväll är det 7-kamp som kommer att starta igång det hela :)

Surrade precis med Peter (som jag bor med), han kommer att gästblogga på min blogg om träning, kost osv.. Förhoppningsvis! Hoppas iallafall på det! :)

Funderar på om man ska vila en timme, innan jag ska sticka och träna!? Så får det bli!

God natt folket.

/Andreas

Länk till kusinens lag --->  http://www.reddeerrebels.com/index.php?option=com_content&task=view&id=683&Itemid=33

Passar på att damma upp en riktigt skön låt medans jag ändå är inne här och skriver!
http://www.youtube.com/watch?v=RuTqBcqAqQI&feature=related

Trevlig helg! :)

Trött, men ändå ett världsrekord!

Snart känner jag mig redo för sängen, efter en lång och jobbig dag.
Jobbade mellan 07.00 - 16.45.. Sen hann jag inte med något annat  än att skynda mig hem, byta om och sen åka över till päronen. Hjälpte dom att flytta till typ halv 9.. Så nu är jag helt slut..

Hoppas ni såg finalen tidigare här ikväll med Usain Bolt, helt rubbat att man kan springa så fort!


               



 http://www.youtube.com/watch?v=Ngb2VhKi63w 


Nu blir det lite kvälls surr med peppe, kanske slevar i mig en tallrik fil också! :)

Fotbolls kväll..

Hallå! Det var ett tag sen jag skrev här nu, har helt enkelt haft alldeles för mycket att göra så bloggen har inte legat så högt upp på min prio lista..

Mitt liv ser väl ungefär likadant ut som det gjorde sist jag skrev ett inlägg här.
Jobbar alla veckodagar, 3 träningar/vecka med laget jag är tränare för (KAISMORA IF A2), och tränar själv..

För tillfälligt surrar jag med lite folk på msn, och slänger samtidigt ett öga på fotbolls matchen som går på tvn, Barcelona spelar match hemma på Camp Nou mot Manchester City i en minnes match till en fotbolls spelare som avled för inte så länge sedan, tragiskt!
Första halvleken bryr jag mig inte så mycket om, ser fram emot andra istället då Zlatan, Messi och Henry kommer att komma in! :) Snacka om dåliga anfallsspelare!
Ska bli grymt kul att följa Zlatan i år, hoppas verkligen att han kommer att lyckas!

Har för några minuter sedan hunnit med att hetsa min käre sambo lite förresten, United förlorade kvällens match med 1-0 på bortaplan mot årets nykomling i Premier Leuge, Burnley! Vilka sopor! Tur att det finns lag som Arsenal säger jag! :)

Nej, nu får det räcka för idag!

Sköt om er

/Andreas

RSS 2.0