Gefle, toppklass!

Tjo hej!

Sitter och samlar lite tankar till Lars Winnerbäck - Jag Får Liksom Ingen Ordning, vilken låt!

Svårt att veta vad man ska börja med att skriva, finns så mkt man kan skriva om egentligen. Men vet inte vad alla ni som läser vill läsa OM? Jag har iaf tillbringat mestadels utav helgen i Gävle, partat och träffat lite nya ansikten. Skönt att få byta ut Mora sådär för en helg..
Va på ett ställe som heter Heartbreak, toppklass betyg på musiken/inredningen ;)

Orkar inte skriva så mkt mer nu, har haft ont i magen hela dagen/kvällen nästan, känns som att magsjukan ligger och lurar! UschUschUsch!

Sov gott

/A

Sommar känslor!

Hallåj, brrra länge sen jag skrev här nu iaf! Tack Bomben som tillochmed tog ett kort på min blogg och mmsade till mig och frågade vad fan jag höll på med. Jag har gjort som alla andra öldrickare, varit ute i princip varje helg när jag inte haft innebandy, smygtränat och jobbat..
Så, det var min vår.

Men nu är det sommarvärme ute, reeejält skönt de iaf!
Tur att man har något att glädjas åt iaf, håller nämligen på och försöker sluta snusa! I måndags kl 22.00 tog jag min sista riktiga snus (med tobak och nikotin i). Har nu snart klarat mig i exakt 3 dygn, applåder till mig tack!
Fruktansvårt jobbigt är det iaf, jag har så många kompisar som snusar så det är svårt att se dom peta upp en rackare då och då..

Nej nu ska jag följa Tysklands matchen, hoppas på vinst så man vinner lite cash!
Snart är det dessutom dags för fotbolls VM, herregud vad roligt det ska bli, dock tråkigt att inte Sverige är med, men vad gör det? Är ju bara Zlatan man vill se lira, dom andra trötta jävlarna har kommit med i landslaget bara för att det finns soppåsar att välja mellan!

Trevlig helg i sommarvärmen!

/A

RSS 2.0