Tisdag 29/9 - Day before tomorrow

Tjoo hoo..


Shit, redan tisdag kväll, snart halva veckan avklarad! :)
Jobbade till typ 14.45 idag, fixade lite med bilen sen, tyckte att den behövde putsas upp ännu mera!
Åkte ner på stan, besökte min käre vän Daniel på spel butiken, hämtade ut vinsten från igår och surrade lite hemlisar :)
Kilade över på Helmers sen och köpte tårta, handlade lite på Ica, sen hem till the family..
Fixade lite gott käk, eller pappa. Kyckling wraps, MUMS!!
Softade lite i soffan med lillebrorsan och kika lite hockey, sen blev det fika och present öppning! Tack för allt, fick precis det jag behövde.. ;) Har firat mig idag istället för imorgon, med tanke på att jag ska iväg till Karlstad så jag kommer inte vara hemma något.. Om ni undrar varför jag fått presenter idag! :P

Nu ligger jag här i soffan, helt död efter träningen. Ska bli så jäkla skoj imorron, Färjestad - Detroit. Vilken match, och vilka spelare man kommer att få se! + att man fyller år! :)

Satte tipsen idag igen:

Arsenal - Olympiakos (Fotboll, Champions Leuge) 2-0
Barcelona - Dynamo Kiev (Fotboll, Champions Leuge) 2-0
Linköping - St Louis Blues (Ishockey, träningsmatch) 0-6

Relativt enkla matcher, men med en stor summa pengar i insats så vinner man en del! :)

Och så satte jag:
Arsenal - Olympiakos (Vilket lag gör sista målet i matchen, Arsenal)
Barcelona - Dynamo Kiev (Handicap Dynamo 0:1, men att Barca vinner)

Samma visa här, större summa insats ger mycket pengar tillbaka! ;)

Hare bra allihopa, nattis!

/A


1986-09-30

Måndag 28/9

Börjar med att säga grattis till min kusin Johanna som fyller 21 år idag, så graaaaattis :)

Annars har jag inte så mycket mer att säga, hejdå!


Hmm, skoja bara!

jaha, vad har hänt idag då.. Hmm, jobb as usual, tvättade bilen och handlade lite på eftermiddagen, käkade lite sen var jag på träningen med grabbsen. Bra fart idag på er, tråkigt bara att man ska behöva "hota" er för att ni ska få tummen ur arslet! Ibland ser ni ut som ett gäng flickor med dykargrejer på er!

Kom hem runt halv 9, kikade på filmen District 9.. Helt okey film, tror att det kommer en 2a på den så den ser jag fram emot att se!
Just ja, var ju på bio igår och såg Flickan som lekte med elden.. Också en helt okey film, tycker dock om den första filmen mera. Men den var helt klart se värd den här!

Satte min trippel idag:
Luleå - Linköping (Hockey, elitserien herrar)
Sirius - Storvreta (Innebandy, svenska superligan)
Pixbo - Dalen (Innebandy, svenska superligan)

Inga problem..

Imorgon sätter jag en större peng på Barcelona & Arsenal i tisdagens omgång i Champions Leuge (dock inga höga odds, men mycket pengar i insats så brukar det betala tillbaka ganska bra)

Nu ska jag ta och sova..

Fyller år på onsdag förresten! :)

/A

Söndag 27/9

Hello.. Ja, då vare söndag då, snart dags för allvar igen när det är jobb imorgon.. Men först innan den här helgen är över så ska jag gå på bio, och se Flickan som lekte med elden. Såg Män som hatar kvinnor för ett par veckor sedan, och rankar den filmen som en utav dom bästa svenska filmerna som jag någonsin sett. Och det är många som säger att även flickan som lekte med elden skall vara riktigt bra. Så vi får väl se vad jag tycker sen :)

 

Igår så blev det att jag festade till slut iallafall, var på lite förkrök hemma hos Timmy och hans flickvän Mathilda..

Kände knappt något folk på krogen sedan, men det var trevligt ändå..

 

Vaknade vid 12 idag, tog en dusch och så sen drog jag bort till Unihoc Arena, herrarna spelade match mot Alba, vinst med 6-5, skönt!

Stannade kvar i hallen och såg sedan damernas match, vinst där med 5-4 mot Falun. brabra!

 

Förlåt till er som gick min väg igår och spelade som mig, Chelsea var under all kritik, riktigt usla! Och jag har en mag känsla som säger mig att ni håller med mig som såg matchen!

Idag så skulle jag ha spelat på både KAISMORAs herrar och damer, men kom inte in på Nordicbet. Den dubbel hade suttit fint då det var bra odds på bägge lagen.

Jag hoppar över speltipsen inför kvällens fotboll, och blickar fram emot imorgon istället! :)

 

Nu ska jag slänga i mig lite käk, sen blire bio!

 

Hare bra.

 

/A


Just ja, jag ska till Karlstad på onsdag! :) Ska se hockey, Färjestad - Detroit!!! Ska bli fruktansvärt kul! Jag fyller år på onsdag förresten!

Kul är det även att det är så många som läser min blogg, jag hade 223 besökare igår :)

Tjo hejs!


Lördag 26/9

Tjoo hoo!

Nice med lördag, älskar lördagar! Gick upp strax innan halv 7 imorse, duschade, käkade och så. Drog bort till U.A (Unihoc arena för er utbölingar som läser). Samling kl 07.00, sen drog vi till Falun för att spela ut IBF Falun. Slut siffrorna skrevs till 6-3. Bra match boys!

Ska strax åka ut till Gesunda, Dennis fyller 23 idag (grattis grattis) så det blir lite kalas :)

På programmet står sedan fotboll, inte valt ännu vilken match jag skall se kl 16.00, men det märks :P

Sen vet jag inte om jag kanske ska hem till familjen och äta? Eller om jag smäller ihop något här hemma..

Utgång? Ja, kanske det. beror på hur många det är som är sugna!? Hör av er isf..



Ber om ursäkt för att jag inte satte "under 10,5 mål" senaste i AIKs match (matchen slutade med AIK vinst, 11-2).
Men Leksands matchen satt som väntat "Över 5.5 mål, matchen slutade 6-1 till Leksand).

idag tar vi nya tag och jag har ett par spelvärda matcher att leverera.

Fotboll, England Premier Leuge:

Fulham - FC Arsenal Arsenal kommer att vinna den här matchen, men jag vet att Fulham brukar vara bra hemma, och tog många poäng förra säsongen på hemmaplan. Men när man möter topp lagen i ligan så brukar man inte riktigt räcka till.

Mitt spel på denna match blir Gör båda lagen mål?  JA  Odds 1.85


Wigan Athletic - FC Chelsea samma visa här, Chelsea kommer att vinna men lite oklart med hur mycket!? Chelsea har sånt sjukt bra lag i år och jag tror som jag sagt förut att laget kommer att vinna ligen. Wigan är sämre än **** och jag tror man inte har mkt att säga till om här.

Mitt spel på denna match blir Handicap 1:0, men att Chelsea vinner Odds 1.75

Oddsen kommer från www.bwin.com



Sen får ni avgöra insats beroende på hur stor plånbok ni har, lycka till!

Ha en kalas bra lördag!

/A


Fredag 25/9 - LÖN!

Tjo hej!

Äntligen fredag, och äntligen den 25e! Äntligen helg, och äntligen mer pengar! Kan komma på fler kombinationer men jag avstår från dom.. :)
Hur som helst är det väldigt skönt med helg, och att man har fått lön idag.

Gick hem runt halv 12 idag, hade/har fruktansvärt ont i ryggen. Fick en tackling igår under träningen som gjort att jag knappt kunnat gå eller röra mig idag.
Sitter hemma hos mina päron i deras ny köpta hus och skriver för tillfälligt, har precis fått en helkropps massage utav mamma.
Hon är faktiskt bra att ha å göra med ibland, dels för att hon är utbildad massör, och att hon är lärare. Jag har haft mycket hjälp utav henne genom skolåren kan jag lova! :P
hehe, nejdå, men hon är alltid bra att ha och göra med!

Sitter och funderar lite på vad jag ska göra i helgen, ikväll var det meningen att jag skulle hjälpa en kompis och riva köket i hans stuga, men eftersom jag knappt kan röra mig så hoppar jag över det och tar mig en hemma kväll istället. Imorgon skall jag coacha (tillsammans med Lillis) Juniorallsvenska matchen borta mot Falun, matchstart kl 09.30 i Falu Kuriren Arena! Känns jätte kul att man får det förtroendet utav Peter att följa med och coacha..
Senare på lördag kväll vet jag inte riktigt vad det blir, fest eller filmkväll?
Söndagen ska jag iallafall ägna åt att kika innebandy på Unihoc Arena, både herrarna och damerna har match så det blir kul!

Tänkte att jag skulle börja lägga ut lite speltips här på min blogg till er personer som tycker om att tippa och vinna pengar. Så varsågod, här kommer kvällens hetaste spel alternativ!

Ishockey, allsvenskan Sverige:
* Leksands IF - Borås HC
Ja, vad säger man. Leksand fortsätter sitt återtåg till elitserien. Alltid överlägsna i grundserien, men verkar tappa allt till kvalserien. Dom har en bred trupp, med allt från lovande juniorer till spelare som varit borta i kanada och spelat NHL.
Borås har inte ett skit att sätta emot i den här matchen, och jag väljer att spela på över 5.5 mål.

Innebandy, SSL Sverige:
AIK - Tyresö Trollbäcken IBK
SM guld vinnarna från förra säsongen vs nykomlingarna till denna säsong. Här ska jag inte ens behöva ge en förklaring till er som tippar, AIK vann senast mot Balrog med 15-4, medans Tyresö förlorade hemma mot IBF Falun.
Jag tror ändå inte att siffrorna kommer att bli så oerhört stora, något i stil med 7-3 till Gnaget.
Så mitt spel i denna match blir Under 10.5 mål.


Jag hittar inga andra spelvärda matcher, så mitt tips till er är att avstå från andra spel idag, men det är ju bara vad jag tycker! ;)

Ha en bra helg så hörs vi!

/A

Torsdag 24/9

Go kväll!

Kom precis hem efter att ha tränat grabbarna jag är tränare för, är lite fundersam måste jag säga. Syntes redan på uppvärmningen att några satt kvar med skallen i omklädningsrummet. Inget tempo i benen eller passningarna. Skotten var under all kritik. Fick ryta till ett flertal gånger under övningarna, till och med blåsa av och ta ett litet snack med dom.
Nog för att dom har haft innebandy gymnasie träning mellan 13.30 - 15.30.. Men tycker ändå att dom är så pass bra tränade att dom ska kunna ladda om batterierna för att sedan kunna tända till ordentligt igen för en ny träning! Vi spelar på en så pass bra nivå att samtliga spelare skall kunna göra det. Nu är det iaf färdigtränat för dom den här veckan, vi tar nya tag på måndag!

Själv ska jag iväg på träning om drygt en timme, ska se till och få i mig något litet i min stora mage nu hade jag tänkt. Riktigt laddad för att spela själv nu efter att man varit skadad i foten i över ett år, riktigt skoj att vara igång igen! :)

Ni som tycker om att tippa ska hålla utkik i morgondagens inlägg, skall lägga in lite speltips inför helgen hade jag tänkt. det har gått bra den senaste tiden, utav dom 10 senaste "kupongerna" har jag fått in 7, så ni väljer själva om ni vågar följa mina tips!

Bara en jobbdag kvar nu sen ere dags för helg..



Take care!

/A

Onsdag 23/9

Halloj! Nu vare ett tag sen, IGEN. Ber om ursäkt för det! Jag har inte tillräckligt mycket tid till att sitta å skriva..

Kom precis hem, har varit i FMM arena och kollat Mora få rå däng utav Gnaget. Förhoppningarna här i Mora tror jag var alldeles för höga inför den här matchen efter att man vunnit dom 2 inledande matcherna på säsongen (Björklöven 4-1 & Malmö 5-3). Det är bara att inse, hur hårt det än tar emot att säga det här som Mora supporter men laget räcker inte till mot dom tippade topplagen. Vinsten nere i Skåne i fredags handlade mer eller mindre om tur. Jag tror tyvär inte heller att laget kommer att ta en direktplats till årets kvalserie, möjligtvis att man kan knipa en play-off plats och kvala sig vidare. Men då ska det till att HELA laget jobbar tillsammans, och för varandra. Det går inte att plocka upp pucken i egen zon för att sedan glida igenom mitt zonen och tro att man kommer igenom. Jag vet inte, men det kanske beror på att det är så många unga spelare i årets trupp som gör att man inte fått tillräckligt mycket med rutin i laget för att kunna jobba som ett helt lag, att våga ta skitjobbet ute på planen i några byten. Nog om detta, hoppas på det bästa hur som helst..

Jaha, annars då. Hmm, ja. det rullar väl på i samma gamla vanliga takt. Jobb månd - fre. Träningar månd - fre..

Nygårds har flyttat, Carl har flyttat, Plocken har flyttat, Grinder har flyttat, Penkie har flyttat.. Många som lämnat Mora, men det är iof inte mer än rätt för här i trötta Mora utvecklas man ju inte direkt. Jag hade tänk att till nästa höst antingen flytta utomlands och jobba, eller plugga här i Sverige (Polis högskolan eller Sports Management). Får se hur det blir!

Har följt det här rånet som inträffade i Stockholm inatt/imorse under dagen, och kan bara komma fram till en sak. Ska man råna något, varför planerar man det inte tillräckligt bra för att sedan kunna komma undan med det? Polisen har ju redan tagit fast 2 personer, och det har inte ens gått ett dygn sen rånet inträffade. Om jag inte minns fel så var det ett rån i England för ett tag sen, och det var. Ja kan man säga så sjukt jävla bra genomfört? Dom har fortfarande inte tagit fast personerna som gjorde det. Utan dom ligger nog på en strand långt ifrån platsen där rånet inträffade och steker med ett par drinkar i handen än idag! :)


Över till lite fotboll då. Börjar med den Svenska allsvenskan som enligt mig är Europas tröttaste liga. AIK leder en poäng före Göteborg. Och så kommer det även att sluta, det skulle jag kunna sätta en slant på!
Och nere i Spanien är ligan redan avgjord, efter att ha sett några matcher med både Barca och Real så kan jag konstatera att Barcelona kommer att ta hem LA Liga titel i år med ZLATAN och Messi på topp som redan efter 4 liga matcher har gjort 4 respektive 5 mål.
Över till lite engelsk fotboll och Premier Leuge så kan den ligan gå hur som helst i år, Arsenal supporter som jag är så hoppas jag självklart på att man ska komma topp 3, vilket jag tror kommer att bli tufft i år. Ligan tas hem utav Chelsea som verkligen har klass spelare hela laget igenom. Tråkigt bara att man gör det genom att ha störst plånbok. Jag tror att Arsenal kommer att bli riktigt farliga till nästa säsong, då alla unga spelare har fått lite mer rutin mot dom större lagen i England/Europa+att jag känner på mig att man håller på och sparar ihop lite cash för att kunna köpa in 2 riktigt bra spelare till.

Övriga ligor bryr jag mig inte ens om att kommentera.


Här om dagen ringde en gammal vän till mig som jag inte har pratat med på ganska länge, ville bara säga att det var kul att surra lite med dig, och att man borde inte bråka så att man bryter alla band man har tillsammans. Gäller alla relationer man har med dom man umgås med, livet blir enklare utan bråk! :)

Skickar även iväg lite lycka till hälsningar till min kusin John som är borta i kanada och lirar hockey, köööööör bara, kööör för faa aaan!! ;)

Nu ere dags att kliva in i casinot och börja jobba, det har gått lite upp och ner dom senaste veckorna, men igår gick jag plus en del, så jag hoppas att turen fortsätter ikväll! Ni får hemskt gärna kommentera sånt jag skriver här, det ger mig lite mer energi till att skriva lite oftare!

Catch you on the flipside!

Cup dags!

Det är fortfarande försäsong när det gäller innebandyn, och i helgen är det alltså dags att coacha grabbarna i den 25:e upplagan utav ST:Mikael spelen, här på hemmaplan i Mora.
Ska bli oerhört skoj, det är många spelare i laget som håller på att utvecklas i kroppen, och det syns verkligen under träningar/matcher. Men det är bara kul, för det går åt det positiva hållet! :)

Lagen som vi kommer att möta i helgen är: SLIK (från Mora), Alfta, Insjön och Rättvik.
Hoppas att det kommer vara mycket folk på hallen hela helgen, damernas div 2 lag kommer även dom att ha cup samtidigt som oss.


Jag beställde en ny mobil i söndags förresten! Sony Ericsson C905, riktigt nice telefon med bl.a 8.1 megapixels kamera!! Dock sjukt besviken över leveranstiden på den. Dom sa i söndags att den kommer senast vara i Mora på onsdag, och tror ni att den var det? NEJ.. men jag tänkte att, esh. den kommer förmodligen imorgon (torsdag), men den kom inte då heller så jag tog och ringde upp ******* som jag beställde telefonen utav, och skällde lite på dom. Dom sa att den var i Mora, men att det hade blviit nåt fel vid utleveransen bara. Men att den skulle komma idag (fredag).
Och kom den idag? NEJ!! MEN efter att jag ringt upp dom igen, och den här gången skällde ut dom efter noter, så fick jag äntligen ett kolli id så att jag själv kunde söka efter vart mitt lilla paket höll hus. Och det var ju som jag trodde, yrmössorna på stället jag skulle hämta ut det på, hade nog inte kollat så noga efter det. Så jag åkte dit igen, skällde lite på dom och vipps så hade jag paket i min hand!! :)

Tänk att man alltid ska behöva göra allt själv för att det ska bli bra! Jag menar, skulle vi ha 5 dagars leverans tid på sakerna vi skickar iväg från mitt jobb varje dag, då skulle inte vi ha några kunder kvar..
På tal om mitt jobb, så ska vi åka till Barcelona i slutet på oktober! Satan va skoj det ska bli :)

Nej, nu ringer min mat och sov klocka, och den här gången ringer den för mat!
Sköt om er och ha en kalas bra helg!

//A

RSS 2.0