2 timmar senare..

Vill bara säga att tillåt dig själv att vara perfekt, tro på dig själv i allt du gör!

Godnatt!

Trötter..

Nu sitter jag nyduschad och sliten i soffan efter att ha jobbat mellan 07.00 - 20.30.. HELT SLUT! Det värker i mina fötter&händer efter allt klättrande och skruvade inne i masten..

Det ligger en frys pizza och väntar på mig i ugnen som jag strax skall plocka ut, lagomt till filmen som börjar på 3an - "Summer Catch".

Imorgon kommer dagen förmodligen att se likadan ut som idag, kunden som beställt denna mast kommer imorgon kväll och ska kika på den, och det är en hel del kvar att fixa på den. Ska även klippa mig imorgon kväll sen blir det säkerligen sängen..

Uuuh, massage tack!

Hej

Hmm

Gick sådär bra på travet va.. Men kul var det! :)
Ny dag imorgon, vilket betyder nya möjligheter!
Adios amigos

2009-07-13

Måndagar brukar betyda en jobbig och  tidig uppgång till jobbet, så var fallet även idag! Dock inte lika jobbigt att kliva upp halv 7 imorse då man har fått sova ut under hela helgen. Kände på mig ganska tidigt imorse att det här skulle bli en bra dag, var ganska längesen jag kände så!
Nu snurrar allt runt i skallen på mig som jag ska skriva, så jag vet inte riktigt hur jag ska formulera allt så det låter lika bra för er som det gör för mig.. Men! Jag kan börja med att jag hade något att se fram emot att pyssla med efter jobbet idag, jag ska nämligen på trav i Rättvik tillsammans med Winberg, Plocken, Djos, Bälter, Minken, Minkens tjej (minns inte namnet), Penkie, Bjur, K&F Holtz, Svahn och en till som jag inte känner. Så det ska bli riktigt skoj!
Sen fick jag min lönespec idag, sken upp som ett litet barn på julafton efter jag såg vad jag skulle få, löneförhöjning a`la BIG! Och så sa min chef precis innan jag skulle sticka hem att jag ska vara med och bygga på en stor mast imorgon som tillhör ett stort projekt! Riktigt skoj att man får det förtroeendet! Sjukt tråkigt dock att Thomas har gått på semester, ingen att prata vett med!
Kan ju inte glömma heller att det finns en person i mitt liv för tillfälligt som gör vardagen lättare att leva! :)

Nej, nu ere dags å fixa till lite käk! Väntar på att Daniel ska sluta bara så drar vi sen, får se om man kommer hem med en fetare plånbok sen, eller ja, jag äger ingen plånbok så jag får väl säga att jag hoppas jag kommer hem med ett par fetare jeans :)

Bye!

Sicken lördag!

Dagen började med frukost till ett avsnitt Scrubs, sen kom Sonny inglidandes med sin käraste ägodel, datorn.
Det blev lite glid på stan, en sväng till Våmhus sen film at my place. Vi fick dock stänga av datorn och tvn när det var 10 min kvar utav filmen, en blixt lyste upp HELA rummet sen började allt skaka, båda blev livrädda!

Nu ska jag strax hem till Timmy för att släcka törsten med ett par kalla, ha en bra lördag kväll, gör allt som jag skulle ha gjort!


Sängdags tillsammans med "Lugna favoriter"

Efter en lång dags väntan på att få hoppa i sängs har klockan äntligen slagit sängdags. Jag gör det inte själv, utan med sällskap utav radio kanalen Lugna Favoriter, skön musik att ha på lite tyst i bakgrunden medans man ska sova!

Usch, 3 timmar tog det på akuten idag för att få foten undersökt, nästa gång jag ska dit ska jag vara döende, sjuka väntetider!

Ta er i kragen alla singel killar, hyr en action rulle, stoppa ner handen i godispåsen och sköt om er så kanske poletten trillar ner!

Hej på er!

www.lugnafavoriter.com/webbradio

Förresten, höll på att glömma dagens viktigaste sak!!
Zlatan Ibrahimovic har idag bytt tröjnummer i sitt klubblag Inter, till nr 10!

Andreas ärliga torsdag!

Jaha, då var det dags för ett par rader igen då. På vägen hem ifrån jobbet nyss så tänkte jag lite på vad jag skulle skriva om idag, kom fram till att alla människor har ju rätt till att tycka vad man vill om saker och ting. Så jag tänkte att på torsdagar från och med idag ska jag ha "Ärliga torsdagen". Där jag antingen kommer att döma ut prylar som jag inte vill ha något att göra med, eller människor som jag tycker är värda att få sig ett par ärliga rader.

Så min bloggs första utdömning blir det, till ingens förvåning min käre sambo Peter (bor tillsammans, inget mer..).
Peter är en ung man i sina bästa dagar, jag skulle vilja kalla honom för en riktig stekare då han har befunnit sig på ön Mallorca och Magaluf sen den 16e maj.
Nu är det ju egentligen meningen att jag ska döma ut honom efter noter, men jag vill snarare göra tvärtom, och hylla honom. Han tog med sig ett par väskor och drog ifrån lilla Mora, lämnade mig och lägenheten helt ensamna. Vilket han egentligen kanske inte skulle ha gjort med tanke på hur tanten är mttt emot när det gäller högljuda fester :)
Iallafall, det var bestämt att han skulle vara borta i 3 veckor (bartenderutbildningens längd), sen kanske han skulle stanna kvar ett par veckor för att känna lugnet.
Nu har han varit borta i 8 veckor och kommer att stanna minst 2 veckor till. Hur skönt låter inte det då? Han har ju sitt jobb i datorn (egen företagare), så han behöver ju inte bry sig om så mycket mer än det..
Han steker alltså runt där nere bland palmer och bananer, tar sig ett par kalla om dagen och lever livet.
Många utav mina kompisar tycker att han gör fel i att vara borta så här länge, men jag förstår inte hur man kan säga så? Han jobbar ju fortfarande varje dag, kanske tränar lite mindre men han har ju sjukt kul, och det är väl huvudsaken?
Avundsjuka? Svar ja! Jag är det kan jag säga, men jag gnäller inte om hans liv för det!
Ta och sköt era egna liv så blir kanske dom bra till slut också!


Nu passade jag på att döma ut ett par andra också, men jag har ju inte nämt några namn vilket betyder att jag kanske dömer ut någon utav dessa människor i nästa veckas ärliga torsdag istället!

På tal om palmer och bananer, vilket jävla väder det är ute! Vem uppfann regn? Den människan kan ju inte ha varit allt för nöjd med vardagen!? Nej, mer sol till folket.

Börjar bli dags för att laga lite mat nu, kanske borde höra med gourme kocken Louise om lite bra tips på maträtter? Har hört att hon ska vara något utöver det vanliga i köket!

Sköt om er, en dag kvar sen är det helg för oss arbetare!

Ont i halsen och apelsiner!

Hallå där! Det var ett tag sen!? Jag har inte riktigt haft tid för sånt här, har egentligen inte haft så mycket att dela med mig av heller, inte för att jag kanske har det idag heller då.. Men iallafall.

Halsont, ja. Fan va jobbigt det är! Känns som att jag har sandpapper i halsen för tillfälligt, allt jag sväljer gör bara onödigt ont! En perfekt bantningskur? Hmm, ja ett par gram skulle gärna få försvinna runt magen! :)
Igår var jag hemma från jobbet och kurerade mig med mina kära kompisar, apelsinerna! Idag har vi dock inte kommit lika bra överrens då jag inte haft tid för dom, har jobbat..

Nu var jag tvungen att tänka till här ett par minuter om varför jag helt plötsligt slänger in ett inlägg här!? Jo, dels för att jag saknar mina vänner ifrån Kristiansand, Norge. Och för att det är många som undrat varför jag slutat skriva blogg.
Och eftersom större delen utav min vistelse i Norge bestod av att skriva blogg (inte) så fick det bli ett inlägg till er som tycker om att läsa vad som försiggår sig i mitt lilla huvud!

Ikväll står det träning på schemat (jag ska träna andra människor, inte mig själv..) . Men jag tror att jag hoppar det, tar mig ett varmt bubblande bad i jacuzzin och känner lugnet istället! Är inte alls upplagd för att skrika på människor nu.
Kom på att jag måste hem till mamma & pappa en sväng och mata katterna också (päronen är utomlands). På tal om utomlands är jag ruggigt sugen på en veckas semester någonstans, någon som känner likadant och skulle vilja följa med så säg till, för jag har inte hittat någon ännu som är fullt lika sugen som mig! Vart ska man åka om man behöver vila upp sig förresten? Jag menar, man har ju varit på fest resor ett par gånger redan, och i vardagen är allt stressigt så jag känner bara för att vila upp mig någonstans.

Ja, jag har nog inte så mycket mer att bjuda på idag, ska föröka hålla sidan lite bättre uppdaterad! Så håll utkik!

RSS 2.0